Rüyada ölünün el öpmek

Rüyada ölünün el öpmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, daha rahat bir nefes alacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine delalet eder.

Rüyada ölünün el öpmek gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kazançlı girişimleriniz olabilir.

Rüyada ölünün el öpmek kötü günler geçireceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada ölü elini öpmek rakiplerin teker teker alt edileceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine rivayet eder.

Rüyada bir ölünün elini öpmek imkân sahibi olacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine delalet eder.

Rüyada ölü bir kişinin elini öpmek emeklerinin boşa gideceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine yorulur.

Rüyada ölü bir birinin elini öpmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına işarettir.

Rüyada ölünün eline öpmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına işaret eder.

Rüyada ölü kayınvalidenin elini öpmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına rivayet eder.

Rüyada ölü babanın elini öpmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments