Rüyada ölünün yüzünü mor görmek

Rüyada ölünün yüzünü mor görmek büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün yüzünü mor gördüyseniz:

  • Zamanınızı, tecrübelerinizi veya bilginizi paylaşmak konusunda istekli olursanız reddedilmesi zor bir teklif söz konusu olabilir.

Rüyada ölünün yüzünü mor görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına rivayet eder.

Rüyada yüzü gözü morarmış görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü mor görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına inanılır.

Rüyada yüzü morarmış insan görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde morluk görmek herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin yüzünü mor görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada annenin yüzünü mor görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine alamet eder.

Rüyada morarmış yüz görmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments