Rüyada yüzü morarmış insan görmek

Rüyada yüzü morarmış insan görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, rahatlık içinde yaşayacağına, zor günlerin geride kalacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, makamının artacağına inanılır.

Rüyada yüzü morarmış insan gördüyseniz:

  • Düşünmeden hareket edebilir veya temeli olmayan varsayımlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada yüzü morarmış insan görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünü morarmış görmek yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine delalet eder.

Rüyada mor yüz görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzü mor birini görmek sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birinin yüzünü morarmış görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, başına türlü işler geleceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün yüzünü mor görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına yorulur.

Rüyada yüzü morarmış görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Rüyada yüzünde morluk görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments