Rüyada avize görmek

Rüyada avize görmek bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, özellikle islamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, süzüleceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada avize gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya özel yaşamınıza ait ilişkilerde fark etmeden karşı taraf üzerinde baskıcı olmanız ilişkilerinize zarar verebilir.

Rüyada yeşil avize görmek kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına delalettir.

Rüyada antika avize görmek refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine alamet eder.

Rüyada avize dükkanı görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünde avize görmek âlim kimselerden feyz alacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına alamet eder.

Rüyada avize almak amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avize görmek hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine delalettir.

Rüyada avize taşı görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada avizenin sallandığını görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments