Rüyada avize kırmak

Rüyada avize kırmak resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, kısmetlerin çoğalacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada avize kırmak gördüyseniz:

  • Sinirlerinizi bozan bazı fikir veya anlaşmalardan vazgeçebilirsiniz.

Rüyada avize kırmak canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil avize görmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada kırık avize görmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada avizelerin sallandığını görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı avize görmek para kazanmaya başlayacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine tabir olunur.

Rüyada kırılan avize görmek işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanan avize görmek dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına işaret eder.

Rüyada avize taşı görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, ekmek bulamayacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments