Rüyada ay tutmak

Rüyada ay tutmak elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ay tutmak gördüyseniz:

  • Bazı davranışlarınızda veya eğilimlerinizde değişiklik yapmanız olumlu bir yöne ilerlemenizi sağlayabilir.

Rüyada ay tutmak sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ay güneş yıldız görmek rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada karanlık ay görmek dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, tatsızlık olacağına rivayet eder.

Rüyada ayşe anamızı görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada güneş ve ay yan yana görmek hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada ay ve güneş tutulması görmek tatsız günlerin geride bırakılacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına işarettir.

Rüyada çok büyük ay görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde ay görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments