Rüyada panjur görmek

Rüyada panjur görmek güvenliğinden vazgeçeceğine, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, büyük bir işin sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada panjur gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz, anlaşmalarınız, üzerinde uzlaşılması gereken konular veya hukuki meseleler masaya yatırmaya hazır görünüyor.

Rüyada panjurlu ev görmek üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz panjurlu ev görmek kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına yorulur.

Rüyada panjur görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Rüyada pembe panjur görmek çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada panjur kapatmak çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına inanılır.

Rüyada beyaz panjur görmek akıllı adımlar atacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil panjur görmek aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine alamet eder.

Rüyada pembe panjurlu ev görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments