Rüyada yeşil panjur görmek

Rüyada yeşil panjur görmek gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, zamanının boşa gideceğine, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, takdir toplayacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada yeşil panjur gördüyseniz:

  • Bir dostunuzun istediklerini kabul ederseniz bazı zorluklarada katlanmak zorunda da kalabilirsiniz.

Rüyada yeşil panjur görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz panjurlu ev görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, böyle işlere kalkışacağına inanılır.

Rüyada panjur kapatmak alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz panjur görmek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine delalettir.

Rüyada panjurlu ev görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada pembe panjur görmek haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada panjur görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, sağlığının yerinde kalacağına inanılır.

Rüyada pembe panjurlu ev görmek kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
DÜNYA ERKAN

Ruyada yeşil panjurlu
Ev bakıyordum çok güzeldi