Rüyada ayağı kırılmış birini görmek

Rüyada ayağı kırılmış birini görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağı kırılmış birini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insana sürpriz bir ziyaret yapabilirsiniz.

Rüyada ayak parmağının kırıldığını görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, süzüleceğine, ağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak kırıldıgını görmek bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, imkânsızı başaracağına yorulur.

Rüyada ayak kırılmak haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine yorulur.

Rüyada ayak parmağının kırılmasını görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına rivayet eder.

Rüyada başka birinin ayağının kırıldığını görmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine rivayet eder.

Rüyada ayaklarının kırıldığını görmek sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşinin ayağının kırıldığını görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına işarettir.

Rüyada başkasının ayağının kırıldığını görmek yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments