Rüyada ayaklarının kırıldığını görmek

Rüyada ayaklarının kırıldığını görmek tüm arzularının yerine geleceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada ayaklarının kırıldığını gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkacak yanlış bir söz, ya da bir arkadaşınıza söylediklerinizin ortaya çıkması ortalığı biraz karıştırabilir.

Rüyada kendi ayağının kırıldığını görmek malının ve aşının da çoğalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ayağı kırılmış birini görmek görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin allah katında kabul göreceğine, attığı adımların boşa çıkacağına inanılır.

Rüyada ayağı kırılan at görmek yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin ayağının kırıldığını görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada ayağını kırılmış görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına alamet eder.

Rüyada ayak kırılmak dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, islami olarak allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine delalettir.

Rüyada başkasının ayağının kırıldığını görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına yorulur.

Rüyada kırılmış ayak görmek kendine geleceğine, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments