Rüyada parlak kristal görmek

Rüyada parlak kristal görmek geçim derdine düşeceğine, sorunlarının tamamen biteceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, yeni mekânlara gireceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada parlak kristal gördüyseniz:

  • Alt yapısı olmayan yatırımlardan veya size ihtiyacınız olmayan şeyler satmaya çalışan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada parlak kristal görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, kötü sözler duyacağına işaret eder.

Rüyada yeşil kristal görmek haksızlıklara maruz kalınacağına, kişinin muradına ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kristal kolye görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına rivayet eder.

Rüyada kristal kadeh görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına delalet eder.

Rüyada kırık kristal görmek yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine yorulur.

Rüyada kristal görmek onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada kristal sürahi görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kristal eşya görmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments