Rüyada parmağının kırıldığını görmek

Rüyada parmağının kırıldığını görmek kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına yorulur.

Rüyada parmağının kırıldığını gördüyseniz:

  • Olaylara yenilikçi yaklaşımınız ileride size yardım edebilecek kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada parmak kırılmak kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, müşterilerinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada parmak kırıldığını görmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine rivayet eder.

Rüyada el parmaklarının kırıldığını görmek aile bireylerinden biri ile tartışacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak parmağının kırıldığını görmek maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada parmakları kırılmak risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, geç de olsa huzura erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmaklarının kırıldığını görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada işaret parmağının kırıldığını görmek korkularını ve şüphelerini yeneceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmağının kırıldığını görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments