Rüyada parmak atmak

Rüyada parmak atmak yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, maddi gücünün de daimi olacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına inanılır.

Rüyada parmak atmak gördüyseniz:

  • Belli başlı düzenlemeler veya planlar nedeniyle hoşnut olmayabilirsiniz.

Rüyada birine parmak atmak sıkılacağı bir haber almaya, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya işarettir.

Rüyada parmak atmak çok güzel günler görüleceğine, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına yorulur.

Rüyada makata parmak atmak çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmağından yüzük atmak var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmaktan yüzük atmak ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak parmağı yalamak iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmağında gümüş yüzük görmek yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, geleneklere aykırı ve islami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada parmağını kırmak sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments