Rüyada birine parmak atmak

Rüyada birine parmak atmak evlerin ayrılacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine parmak atmak gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konular dikkat gerektiriyor.

Rüyada parmağından yüzük atmak aksiliklerin aşılacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine parmak atmak işlerinde başarılı olacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmaktan yüzük atmak işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmak atmak evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada makata parmak atmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmağa yüzük takmak geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına delalet eder.

Rüyada kedinin parmak ısırdığını görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına yorulur.

Rüyada işaret parmağı kesmek yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments