Rüyada eteğe basmak

Rüyada eteğe basmak hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, saygınlık kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eteğe basmak gördüyseniz:

  • Dostlarınızın yardım taleplerini geri çevirmeyeceksiniz.

Rüyada eteğe basmak maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplumbağaya basmak aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine inanılır.

Rüyada kırık cam parçalarına basmak elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına delalet eder.

Rüyada yılanın kuyruğuna basmak kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine alamet eder.

Rüyada cama basmak sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine delalet eder.

Rüyada mezar taşına basmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına yorulur.

Rüyada inek bokuna basmak sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına inanılır.

Rüyada evini su basmak kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments