Rüyada parmak görmek

Rüyada parmak görmek dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, zor durumlara düşüleceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine delalettir.

Rüyada parmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmamakta ısrarcı olmanız durumda kazananı olmayan tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada krem rengi pardesü görmek çok güzel günler geçireceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının parmağında tek taş yüzük görmek fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, günahların da affolacağına yorulmaktadır.

Rüyada el ve parmak görmek kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada parmağı kopan birini görmek hızlanacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine rivayet eder.

Rüyada sağ el baş parmak bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın yüzüğü parmaktan çıkarmak rızkının çeşitleneceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmakta tektaş görmek gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmak kırmak hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments