Rüyada parmak kırmak

Rüyada parmak kırmak hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, üzüntülerinin biteceğine, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada parmak kırmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerle ilgili aşırı sinir gerilimleriniz olabilir.

Rüyada parmak kırmak maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, kazançlı kapıların açılacağına rivayet eder.

Rüyada birinin parmağını kırmak iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, canla başla çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağını kırmak yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, dişe diş savaşacağına inanılır.

Rüyada lamba kırmak doğru olanı seçeceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına alamet eder.

Rüyada düşüp ayağını kırmak iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine alamet eder.

Rüyada hat kırmak bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, çok büyük mutluluk duyacağına işarettir.

Rüyada kurşun kalem kırmak devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına tabir olunur.

Rüyada ceviz kırmak ve yemek her açıdan farklılıklar olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments