Rüyada parmak saymak

Rüyada parmak saymak rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine delalettir.

Rüyada parmak saymak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda veya dış görünüşünüzde yapmanız gereken değişiklikler var.

Rüyada parmakla saymak zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, gidilecek yönün belirleneceğine alamet eder.

Rüyada parmaklarını saymak düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine işarettir.

Rüyada parmak saymak bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dakika saymak sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Rüyada para bulmak ve saymak işinin gücünün hep rast gideceğine, refah içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bütün para saymak çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına alamet eder.

Rüyada altın görüp saymak üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada başkasının altınlarını saymak bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments