Rüyada parmaklarını saymak

Rüyada parmaklarını saymak sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmaklarını saymak gördüyseniz:

  • Her şeyin sizin yararınıza geliştiğini göreceksiniz.

Rüyada parmaklarını saymak büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmakla saymak birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına rivayet eder.

Rüyada parmak saymak parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına rivayet eder.

Rüyada ceviz saymak bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, övgü dolu sözler işiteceğine yorulur.

Rüyada bozuk demir para saymak maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok para saymak çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada döviz saymak sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada bozuk para saymak gönül işlerinden mutluluk bulacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments