Rüyada parmaklarını çıtlatmak

Rüyada parmaklarını çıtlatmak kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, hedeflerini tutturamayacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada parmaklarını çıtlatmak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz bir engel sizi umutsuzluğa düşürebilir.

Rüyada parmaklarını çıtlatmak işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmakları çıtlatmak hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmak çıtlatmak inancından ödün vereceğine, hayalkırıklığı duyacağına delalettir.

Rüyada çekirdek çıtlatmak kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin parmağında yüzük görmek söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına inanılır.

Rüyada altı parmaklı bebek görmek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmaklarını kısa görmek sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının parmağını ısırmak eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments