Rüyada parmaklarını kısa görmek

Rüyada parmaklarını kısa görmek işinden uzaklaşacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına rivayet eder.

Rüyada parmaklarını kısa gördüyseniz:

  • Bazı gerçeklerden sakınmanızın karşı tepkileri sizi zorlayabilir.

Rüyada kısa parmak görmek onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına işarettir.

Rüyada kısa parmak rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmakları kısa görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada parmağını kısa görmek para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, en gösterişli arabalara bineceğine rivayet eder.

Rüyada orta parmağını kısa görmek itibar edineceğine, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına rivayet eder.

Rüyada parmaklarını kısa görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağının kısa olduğunu görmek herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinliğinin kısa olduğunu görmek işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, maddi açıdan rahat edileceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments