Rüyada pencere kırmak

Rüyada pencere kırmak uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına tabir olunur.

Rüyada pencere kırmak gördüyseniz:

  • Kararlarınıza diğerlerini dahil etmeniz durumunda engellerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kapı pencere kırmak zor ve kötü günler geçireceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına delalettir.

Rüyada pencereyi kırmak başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına işaret etmektedir.

Rüyada pencere camını kırmak aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine delalettir.

Rüyada pencere camı kırmak bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine delalettir.

Rüyada pencere kırmak maddi kolaylığa ulaşacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada cam pencere kırmak erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapısız penceresiz ev görmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına işaret eder.

Rüyada pencere çerçevesi görmek hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments