Rüyada pencereyi kırmak

Rüyada pencereyi kırmak sonra kendi işini kuracağına, canının kıymetini bileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada pencereyi kırmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere baskı yapmamanızda fayda var.

Rüyada pencereyi kırmak onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine işarettir.

Rüyada cam pencere kırmak önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada pencere camı kırmak kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına delalet etmektedir.

Rüyada pencere camını kırmak karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pencere kırmak gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına işaret eder.

Rüyada kapı pencere kırmak aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine işarettir.

Rüyada pencereden dışarıya çıkmak yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada pencereye cam takmak epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments