Rüyada pencere kolu görmek

Rüyada pencere kolu görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, huzurlu hissedileceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, sorunlar altında ezileceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada pencere kolu gördüyseniz:

  • Yolculuklara çıkma istekleriniz olabilir.

Rüyada pencere kolu görmek kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine yorulur.

Rüyada pencereden çıkmak sorunlu zamanlar geçireceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin pencereden düştüğünü görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı pencere görmek sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına işarettir.

Rüyada pencere camı kırmak yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine tabir olunur.

Rüyada pencere camı silmek dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada temiz pencere görmek ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına işaret eder.

Rüyada pencereden birinin düştüğünü görmek huzur ve şifa bulacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments