Rüyada pencerede birini görmek

Rüyada pencerede birini görmek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, hastalanacağına, üzüleceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine işarettir.

Rüyada pencerede birini gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz üretkenliğinizi olumsuz etkileyebilir.

Rüyada pencereyi açık görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine tabir olunur.

Rüyada pencerede birini görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin penceresini görmek kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada birini pencereden düşerken görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pencere görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kapı pencere silmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam pencere görmek kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirli pencere camı görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mehmet

Rüyamda sevdiğim kişi ile evli gibiyim ve bir şey yüzüne çok kırılmış küsmüş gibi. Ama ben babasıyla oturmuşum bir şeyler yiyorum ve babası farkına varmadan içki içmişim. Sonra babasıyla oturduğumuz yerden kalktık ve arabayla gidiyoruz. Polis çevirdi ben de alkol kontrolü yapacak sanıyorum fakat sevdiğim kişinin resmini bize gösterip Çernobil e gitmiş dedi. Çernobil tehlike bir yermiş. İlk defa duyuyorum ama ağlayarak Çernobil denen yere gidiyorum ve hep deliler var bir kapı var kilitli bağırıyorum her yer inliyor sonra bakıyoruz yok ve bana bir mesaj gelmiş sevdiğim kişiden bana bir şey olursa beni buraya gömün diye. Ve ben ağlamaya başlıyorum sonra tam arabaya binip biraz uzaklaşıyoruz telefonum çalıyor. Onu bulduk diyorlar ve nerede diyorum Çernobil 4.kat ters asılı bir şekilde diyorlar arabadan inip. Ağlayarak bağırarak ona doğru koşuyorum bakıyorum sağ diyorum ama çok kötü ağlıyorum. Ters asılı derken Demir parmaklıklara ters bir şekilde tırmanmış gibi düşünün. Ve yataktan ağlayarak uyandım. Korktuğumu hissederek direk buraya baktım ve. Bunu yazmak ve branşsam gelir merak ettim.