Rüyada pencereden su dökmek

Rüyada pencereden su dökmek elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, tartışma yaşayacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, güzelleşeceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine inanılır.

Rüyada pencereden su dökmek gördüyseniz:

  • Alacağınız kararlarda yanılmayacaksınız.

Rüyada pencereden su dökmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine işarettir.

Rüyada pencereye su dökmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencereye su atmak maddi kayba uğrayacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada sobaya su dökmek kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada yüze su dökmek onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına işarettir.

Rüyada suyu dökmek fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada merdivene su dökmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, evlerindeki huzurun artacağına işaret etmektedir.

Rüyada gidenin arkasından su dökmek istediği evde oturacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Melek

Rüyamda elimde bir bardak su vardı pencereye yönelip suyu pencereden dışarıya doğru döktüm sonra kız kardeşim pencerenin demirlerini siliyordu ablam gelip bana kızdı ve kız kardeşim pencereyi silmeyi beceremez sen sil dedi sonra ben bir bez alıp pencereyi köpükledim ve ıslak bir bez aldım pencereye sürüp köpüğü temizledim (pencerenin camını temizliyordum) Yorumlarmısınız