Rüyada yüze su dökmek

Rüyada yüze su dökmek maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, çoluk çocuğa karışacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine tabir olunur.

Rüyada yüze su dökmek gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan güzel planlar yapılabilir.

Rüyada yüze su dökmek işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzüne su dökmek allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına işarettir.

Rüyada ölünün yüzüne su dökmek ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına işarettir.

Rüyada birinin yüzüne su dökmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin yüzüne çay dökmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına işarettir.

Rüyada kapı önüne su dökmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına tabir olunur.

Rüyada merdivene su dökmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına inanılır.

Rüyada pencereden su dökmek yapılan ahlaksız davranışlara, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments