Rüyada ayağının küçüldüğünü görmek

Rüyada ayağının küçüldüğünü görmek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, şansının da döneceğine, az maliyetle ticarete atılacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına inanılır.

Rüyada ayağının küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Yeteneklerinize güvenin, işleri kendi başınıza halledebilirsiniz.

Rüyada ayaklarının küçüldüğünü görmek hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağının küçüldüğünü görmek bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada birinin vücudunun küçüldüğünü görmek güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunun küçüldüğünü görmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının küçüldüğünü görmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada memelerin küçüldüğünü görmek insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına delalettir.

Rüyada bir kişinin küçüldüğünü görmek ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göğsünün küçüldüğünü görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Muhammet ali akdeniz

Rüyada sag ayagin sol ayaga gore yari yariya küçülmüş görülmüş olmasinin anlami nedir acaba ??