Rüyada çocuğunun küçüldüğünü görmek

Rüyada çocuğunun küçüldüğünü görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, mutluluğunun büyüyeceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunun küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Tekliflere dönmeden önce incelemenizde fayda var.

Rüyada çocuğunun küçüldüğünü görmek yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına alamet eder.

Rüyada çocuğun küçüldüğünü görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına delalettir.

Rüyada kafanın küçüldüğünü görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşinin küçüldüğünü görmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın allah yolunda harcanacağına inanılır.

Rüyada diş küçüldüğünü görmek yüklü miktarda para kazanacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine işarettir.

Rüyada kızının küçüldüğünü görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına rivayet eder.

Rüyada dişinin küçüldüğünü görmek sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabenin küçüldüğünü görmek ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments