Rüyada ayak damarlarını görmek

Rüyada ayak damarlarını görmek çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine delalettir.

Rüyada ayak damarlarını gördüyseniz:

  • Dost çevrenizde aranılan birisi olacaksınız.

Rüyada ayak damarlarını görmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak damarı görmek eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada damardan kan aktığını görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada şah damarından vurulmak hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor damar görmek düşmanlarını alt edeceğine, bolluk ve bereket geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacağında damar görmek aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada damar görmek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine işaret eder.

Rüyada bacaklarda damar görmek iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Naciye

Ruyamda sol ayağımın damarları belirgin bir halde dışa vurmus görüyorum hepsi ince bir şekilde harita gibi korkuyorum cam kenarına yaslanmış olan rahmetli anneme telaşla gösteriyorum hiç oralı olmuyor.üzülüyorum

Medine

Teşekkürler sağolun