Rüyada polis ve silah görmek

Rüyada polis ve silah görmek ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, hevesinin kursağında kalacağına, verdiği sözleri tutacağına, allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, işlerinin yoluna gireceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada polis ve silah gördüyseniz:

  • Bazı kişileri ekonomik başlıklı konularda ikna etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada silahlı polis görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada silah ve polis görmek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine delalettir.

Rüyada polise silah sıkmak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada polise silah vermek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada polis silahı görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada polisten silah almak kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına yorulmaktadır.

Rüyada silah polis görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada polise silah yakalatmak endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments