Rüyada silah ve polis görmek

Rüyada silah ve polis görmek çok büyük kısmetlere sahip olacağına, dertlerine derman bulacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, bilgilerle donanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına yorulur.

Rüyada silah ve polis gördüyseniz:

  • Duyacağınız ani duygusal itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Rüyada polis ve silah görmek üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada silahlı polis görmek çekilen hasretin biteceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahlı polisler görmek onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahla polise yakalanmak başarılarının hiçe sayılacağına, gelirinden yana memnun olacağına işaret etmektedir.

Rüyada silah ve polis görmek dertlerin ortadan kalkacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada polis silah görmek borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine işaret eder.

Rüyada silah polis görmek kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, hep dinç ve genç kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada polisin elinde silah görmek maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments