Rüyada polis yapmak

Rüyada polis yapmak sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polis yapmak gördüyseniz:

  • Yabancı kişilerle olumlu iletişimler kurabilirsiniz.

Rüyada polisle işbirliği yapmak ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada polis yapmak rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada polislik yapmak kötüyse düzeleceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada motosikletli polis görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına rivayet eder.

Rüyada polislik sınavını kazanmak bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına delalettir.

Rüyada polisi öpmek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, canının sağ olacağına yorulur.

Rüyada babanın polis olduğunu görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, işlerinin düşeceğine yorulur.

Rüyada polis tarafından vurulmak problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments