Rüyada polise gitmek

Rüyada polise gitmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada polise gitmek gördüyseniz:

  • Program takviminizi gözden geçirebilir, sizin için en önemli şeylere öncelik tanıyıp tanımadığınızı kontrol edebilirsiniz.

Rüyada polis karakoluna gitmek para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada polis okuluna gitmek kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına işaret eder.

Rüyada polise gitmek ağız tadından olacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada polis müdürü görmek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına işaret eder.

Rüyada birini polise ihbar etmek rüya sahibinin muradına ereceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada özel polis görmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada polis binası görmek aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, can derdine düşeceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş polis görmek sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments