Rüyada polisten bir şey almak

Rüyada polisten bir şey almak üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, her şeyin sarpa saracağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polisten bir şey almak gördüyseniz:

  • Sizi suçlayan veya bazı şeyleri yapmanız için yönlendiren kişiler olabilir.

Rüyada polisten bir şey almak makam ve söz sahibi olacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada silahlı polisler görmek kaderinin yüzüne güleceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada polisin birini tutukladığını görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine alamet eder.

Rüyada polis copu görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine delalet eder.

Rüyada polis kovalaması görmek huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına işaret eder.

Rüyada polis üniforması giymek hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, bütçesinin genişleyeceğine işarettir.

Rüyada polis tarafından öpülmek aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, hem de işinde söz sahibi olacağına inanılır.

Rüyada polis silahı görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments