Rüyada silahlı polisler görmek

Rüyada silahlı polisler görmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahlı polisler gördüyseniz:

  • İş, keyif ya da bilgi edinme maksatlı yolculuklar söz konusu olabilir.

Rüyada silahla polise yakalanmak yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada polise silah yakalatmak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polisin elinde silah görmek bereket ve zenginliğe kavuşacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada polisten silah saklamak varlık içinde yaşayacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada polis ve silah görmek gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına alamet eder.

Rüyada silah ve polis görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine yorulur.

Rüyada silahlı polisler görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, sevdikleri ile kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada silah polis görmek eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments