Rüyada portakal yerken görmek

Rüyada portakal yerken görmek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, çok büyük zararlar edileceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, şöhretli biri olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada portakal yerken gördüyseniz:

  • Samimiyetten uzak kişiler ya da arkadaşların samimiyetsizliği söz konusu olabilir.

Rüyada portakal yerken görmek işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada birine portakal vermek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, mal ve para kazanılacağına işaret eder.

Rüyada portakal dilimi yemek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına delalettir.

Rüyada oruçlu iken portakal yemek hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine rivayet eder.

Rüyada sıkılmış portakal suyu içmek ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına delalettir.

Rüyada portakal mandalin görmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına tabir olunur.

Rüyada mor portakal görmek allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada pazardan portakal almak ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments