Rüyada rakı kokusu almak

Rüyada rakı kokusu almak böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, süzüleceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına işaret eder.

Rüyada rakı kokusu almak gördüyseniz:

  • Sözünü tutmayan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada rakı kokusu almak rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine delalettir.

Rüyada sek rakı görmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına delalettir.

Rüyada rakı koklamak hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına delalet eder.

Rüyada rakı balık yemek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada rakı içeni görmek yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine alamet eder.

Rüyada rakı masası görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, kötülüğe uğramadan yaşayacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin rakı içtiğini görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle rakı içmek işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments