Rüyada rakıyı dökmek

Rüyada rakıyı dökmek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, etrafındaki insanlara allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına alamet eder.

Rüyada rakıyı dökmek gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi, işlerinize karışılmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada rakıyı dökmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına alamet eder.

Rüyada rakı dökmek kısa süreli karlar elde edileceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada rakı içen adam görmek çok büyük adımlar atılacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada sek rakı görmek evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada rakı içip sarhoş olmamak bunun da kendisini çok etkileyeceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine delalettir.

Rüyada arkadaşlarla rakı içmek en çetin zorlukların aşılacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa delalettir.

Rüyada rakı koklamak bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına işaret eder.

Rüyada buzlu rakı içmek işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments