Rüyada renkli gözlük takmak

Rüyada renkli gözlük takmak yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, günahtan temizlenmeye, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, umutsuz olacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada renkli gözlük takmak gördüyseniz:

  • Toz duman sona erdiğinde kendinizi daha iyi bir yerde bulabilirsiniz.

Rüyada renkli gözlük takmak böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, helal ekmek yeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz gözlük takmak yapılan çalışmaların heba olacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına rivayet eder.

Rüyada gözlüğü ters takmak çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada yeni gözlük takmak iyileşeceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet eder.

Rüyada büyük gözlük takmak hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine delalet eder.

Rüyada siyah çerçeveli gözlük takmak ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı gözlük takmak alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına alamet eder.

Rüyada altın gözlük takmak işlerin yolundan çıkacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments