Rüyada saç saklamak

Rüyada saç saklamak kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, karısının çok mutlu olacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada saç saklamak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz durumları kabullenerek daha istikrarlı veya güvenli bir geleceğe adım atma şansınız var.

Rüyada saç saklamak güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada birinden altın saklamak işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyi evde saklamak rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada para saklamak yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada birşeyleri saklamak kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın çalıp saklamak kurulu bir düzene sahip olacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada cüzdan saklamak ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada altınları saklamak hırsızlık yapacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments