Rüyada sevgiliyi evde saklamak

Rüyada sevgiliyi evde saklamak akıllı adımlar atacağına, ortalığın karışacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, maddi durumun düzeltileceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi evde saklamak gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz konularda zirveye oturmak, tanınır veya bilinir olmak isteğiniz artıyor.

Rüyada sevgiliyi evde saklamak kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi saklamak eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi saklamak dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde birini saklamak kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine işaret eder.

Rüyada sevgilini evde görmek kaza ve belaların çıkmayacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle aynı evde olmak çok büyük ses getireceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliden evlenme teklifi almak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle ev görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments