Rüyada sakızı tükürmek

Rüyada sakızı tükürmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada sakızı tükürmek gördüyseniz:

  • Hem eviniz, hem kendiniz için bazı şeyler almanız olasıdır.

Rüyada sakız tükürmek sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada sakızı tükürmek iyi gelir getiren işler yapılacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine sakız vermek yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bakkaldan sakız çalmak size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına inanılır.

Rüyada sakız çiğnerken boğulmak ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüden sakız almak asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına tabir olunur.

Rüyada kenger sakızı çiğnemek uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada sakız atmak eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments