Rüyada bakkaldan sakız çalmak

Rüyada bakkaldan sakız çalmak maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine rivayet eder.

Rüyada bakkaldan sakız çalmak gördüyseniz:

  • Bir yerden ya da bir insandan ayrılmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada bakkaldan sakız çalmak sağlık ve hayır getireceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına delalettir.

Rüyada sakız görmek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada cebinde sakız görmek pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sakız verdiğini görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına yorulur.

Rüyada başkasının sakız çiğnediğini görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada naneli sakız görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına yorulur.

Rüyada çilekli sakız çiğnemek işlerinin her zaman büyüyeceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına inanılır.

Rüyada birine sakız verdiğini görmek borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, karalar bağlayacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments