Rüyada saklanmaya çalışmak

Rüyada saklanmaya çalışmak zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, çok daha mutlu olunacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine alamet eder.

Rüyada saklanmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Ya da dikkatli hareket etmemeniz sonucu bazı konular içinden çıkılmaz hal alabilir.

Rüyada saklanmaya çalışmak atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına rivayet eder.

Rüyada saks mavisi ceket görmek kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada saks mavi renk görmek öfkeli hareketlerde bulunacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada sakıp sabancıyı görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına işaret eder.

Rüyada saksida kurt görmek özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, kendisiyle övüneceğine delalet etmektedir.

Rüyada saksi çiçekleri görmek rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına delalettir.

Rüyada saklanarak kaçmak hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına inanılır.

Rüyada saklama kabı görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments