Rüyada sallantı hissetmek

Rüyada sallantı hissetmek kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, mutsuz olacağına, iç açıcı sözlere, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, maddi olarak zayıflayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sallantı hissetmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda endişelere sahip olabilirsiniz ya da bazı şeylere cesaret edemeyebilirsiniz.

Rüyada sallantı hissetmek huzursuzluk yaşanacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına delalettir.

Rüyada deprem sallantı görmek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada sallantı görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sallantılı küpe görmek evindeki ve işindeki verimin azalacağına, engellerin aşılacağına tabir olunur.

Rüyada bel ağrısı hissetmek ömrün uzun olmasına, maddi güç sahibi olacağına işarettir.

Rüyada kendini hamile hissetmek kötü ve zor günler geçireceğine, geçmişi unutup geleceğine rivayet eder.

Rüyada ateşin sıcaklığını hissetmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine inanılır.

Rüyada güneşi hissetmek sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments