Rüyada deprem sallantı görmek

Rüyada deprem sallantı görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, ayıplanacağına delalet etmektedir.

Rüyada deprem sallantı gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, evinizi veya kariyerinizi ilgilendiren konularda olumsuz gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada deprem sallantı görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada sallantılı küpe görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sallantı görmek zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına inanılır.

Rüyada sallantı hissetmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına yorulur.

Rüyada deprem olması ama hissetmemek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada depremi hissetmek çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına tabir olunur.

Rüyada dağda deprem görmek beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada depremde ölmek zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments