Rüyada sargılı el görmek

Rüyada sargılı el görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, en umutsuz olduğu anda da allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sargılı el gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiye kendiniz için istediğiniz serbestliği vermiyor olabilirsiniz.

Rüyada sargılı el görmek de rahatının yerine geleceğine, artık rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada eli sargılı görmek mali gücünü yitireceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada elini sargılı görmek rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada elleri sargılı görmek duaların kabul olacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada birinin elini sargılı görmek almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada sargılı yüz görmek geçim derdinin biteceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sargılı ayak görmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına delalettir.

Rüyada sargılı kol görmek işlerin yoluna gideceğine, evlerine dünürcü geleceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments