Rüyada sarı çiğdem çiçeği görmek

Rüyada sarı çiğdem çiçeği görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, boş yere korku duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı çiğdem çiçeği gördüyseniz:

  • Değişmesi gereken konular var.

Rüyada sarı çiğdem çiçeği görmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine delalettir.

Rüyada sarı çiğdem görmek itibar göreceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine delalet eder.

Rüyada çiğdem kabuğu görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, imkânların günden güne azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiğdem tarlası görmek hak yolundan ayrılmayacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz çiğdem görmek alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiğdem yemek kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada çiğdem yediğini görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada siyah çiğdem görmek ev sahibi olunacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments