Rüyada çiğdem kabuğu görmek

Rüyada çiğdem kabuğu görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder rüyada felaketten kaçmak büyük üzüntüler yaşanacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, işlerinin hızlanacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada çiğdem kabuğu gördüyseniz:

  • Evde tartışabilirsiniz.

Rüyada çiğdem kabuğu görmek hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada çiğdem yemek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, hayatının bir anda renkleneceğine delalettir.

Rüyada çiğdem tarlası görmek işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz çiğdem görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine işaret eder.

Rüyada çiğdem çekirdek görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına alamet eder.

Rüyada sarı çiğdem görmek küs kimselerin barışacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı çiğdem çiçeği görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah çiğdem görmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, istediği oranda da eğleneceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments